Cru des Alps sýr
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální odběr 200g.
Cru des Alpes je švýcarský horský sýr z kantonu St. Gallen, ze surového, nepasterovaného kravského mléka. Je to sýr ve stylu Le Gruyér, má o něco sušší strukturu a v řezu jsou malinkatá očka. Chuťově je sýr krásně smetanově krémový, delikátní, aromatický s typickým aromatem alpských sýrů. Vynikající sýr pro fondue, ke gratinování zeleniny a brambor, samozřejmě se neztratí v žádném sýrovém bufetu a občerstvení. Je výborný v kombinaci se sladkým ovocem, hruškami, fíky, hrozny, oříšky, medem a nejrůznějšími uzeninami. Doplnit jej můžete sklenkou lehčího polosuchého, až polosladkého bílého vína.
Minimální trvanlivost: 45 dní od dodání
Doba zrání: minimálně 8 měsíců
Skladování při teplotě 4 - 8°C
Tuk v sušině 50%
Složení: kravské mléko, sůl, startovací kultura, syřidlo.
Alergeny: 7 - mléko a výrobky z něj
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |