ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU. ZÚČASTNĚTE SE VÁNOČNÍ SOUTĚŽE!!!

Hovězí burger z našeho Dobrého řeznictví

Kód: 1166
Tip Domácí výroba
99 Kč / ks
Skladem

Zavážíme každý čtvrtek a pátek. Na ostatní dny nevyrábíme.

Složení celého burgeru: Máslová bulka 100g, cibulová marmeláda (cibule, červené víno, cukr, tymiám), domácí majonéza (pasterizovaný žloutek, slunečnicový olej, vinný ocet, dijonská hořčice), plátek pražského boku, plátek cheddaru, hovězí maso býk 150g (chuck roll)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Minimální trvanlivost celého výrobku: viz etiketa na mase

Teplota skladování: 0 - 4st.

Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 3 - vejce, 7 - mléko a laktóza, 10 - hořčice, 12 - oxid siřičitý (pražský bok)

         Jak na burger?

  1. Rozpalte gril nebo grilovací pánev.
  2. Hamburger stačí osolit. Můžete dle libosti dokořenit.
  3. Vytvarujte hamburgery dle velikosti bulky a uprostřed vytvořte prstem důlek, aby se při grilování moc nevyboulil.
  4. Hamburger grilujte 4 minuty po obou stranách. Maso bude pěkně hnědé na povrchu, ale stále ještě růžové uprostřed!
  5. Na poslední minutu přidáte plátek sýra cheddar na maso.
  6. Pražský bok si orestujte vedle na grilu nebo na pánvi.
  7. Bulky podélně rozpulte, pomažte máslem a vnitřní stranu hezky opečte.
  8. Potřete spodní půlku bulky majonézovým dipem.
  9. A na konec vrstvíte: houska, dip, ledový / hlávkový salát / rukola, maso se sýrem, pražský bok, karamelizovaná cibulka (dle chuti - kyselá okurka, rajské, okurky salátovky, cibule, kečup, volské oko) a konečně horní půlka bulky.

      Váš burger je hotov, přejeme Vám dobrou chuť!!

 Ingredience, které je potřeba dle vaší chuti dokoupit: ledový / hlávkový salát, kyselé okurky, rajské, okurky salátovky, cibule, kečup, vejce    

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí výroba
Hmotnost: 0.3 kg