Rib eye vyzrálý (vysoký roštěnec) ČR 250 - 300g krájený
Související produkty
Detailní popis produktu
Rib eye steak - pro milovníky prorostlých steaků patří k velmi vyhledávaným druhům masa.
Rib eye je z vysokého roštěnce, který najdeme v přední části hřbetu. Toto maso je jemné, prorostlé a skvěle šťavnaté.
Steaky zrají minimálně 40 dní ve vakuových sáčcích, jedná se tedy o mokré zrání. Vzhledem k zamezení přístupu vzduchu vakuovým balením dochází k tvorbě kyseliny mléčné. Typickým znakem po otevření balení je pak kyselý zápach. V tomto případě ale postačí maso ponechat několik minut odvětrat. Nepříjemný zápach zmizí a působením kyslíku získá maso zářivější barvu. Maso je pak velmi šťavnaté a chutné.
Skladujte při teplotě od 0°C do +2°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR - farma
Alergeny: NE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |