Skopová střeva Ø 19 - 23mm sdíraná
Související produkty
Detailní popis produktu
Spotřeba střeva na výrobu: cca 2 m střívek na 1 Kg díla
Použití: na párky - vídeňské, debrecínky aj.
Postup přípravy střev: střeva minimálně 2 hod. před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě a namočit do vlažné vody (nejlépe v potravinářské přepravce). Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit. Skladovací teplota by měla být do 10°C.
Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |