ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Skopová střeva Ø 19 - 23mm sdíraná

10 Kč / m
Skladem

Cena za 1m.

Přírodní skopová střívka na párky vídeňské, debrecínské. Na vinné a grilovací klobásy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spotřeba střeva na výrobu: cca 2 m střívek na 1 Kg díla

Použití: na párky - vídeňské, debrecínky aj.

Postup přípravy střev: střeva minimálně 2 hod. před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě a namočit do vlažné vody (nejlépe v potravinářské přepravce). Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit. Skladovací teplota by měla být do 10°C.

Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso
Hmotnost: 0.1 kg