ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Vepřová střeva Ø 32 - 34mm sdíraná

10 Kč / m
Skladem

Cena za 1 metr

Přírodní vepřová střívka na párky, klobásy, apod.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spotřeba střeva na výrobu: cca 2 m střívek na 1 Kg díla

Použití: na párky a klobásy

Postup přípravy střev: střeva před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě, rozdělat připadné uzle a namočit na 24 hod. do studené vody. Asi tak 1 hod před narážením střeva namočit do teplé vody asi 40°C. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit. Skladovací teplota by měla být do 10°C.

Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vepřové maso
Hmotnost: 0.1 kg