ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Hodnocení obchodu

5,0 640 hodnocení
5
626x
4
8x
3
5x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.1.2022
Vyníkající !!!!!!!!!!!!!!
M Avatar autora Martina | 2.1.2022
Dříve jsme kupovali maso na jednom proslulému obchodě, co závaží potraviny, ale tohle se nedá srovnat. super kvalita za rozumnou cenu.
AR Avatar autora Alena Reisová | 2.1.2022
Vše super , kvalita ,cena ,rychlost dodání a řidič nejlepší . Díky moc
P Avatar autora Pavel | 30.12.2021
Velice spokojen.
M Avatar autora Martina Z. Vr. | 29.12.2021
Určitě doporučuji. Ještě bych velmi ocenila, kdyby byly více dostupné informace a o způsobu chovu. Je to moje hlavní preference k výběru dodavatele masa a masných výrobků. Děkuji a přeji vše nej do nového roku.
J Avatar autora Jindra | 28.12.2021
Jsem velmi spokojen, s dopravou, opracováním masa, přístupem k zákazníkovi. Vánoční polévka se Vám povedla, krásně voněla po másle, díky
ZK Avatar autora Zuzana Korychová | 27.12.2021
Maximální spokojenost. Rozvoz na jedničku a milý pan řidič. Velice děkuji, neobjednávala jsem naposledy.
EK Avatar autora Eva Krejčová | 27.12.2021
jsme velmi spokojeni s kvalitou i přístupem, chválíme řidiče
L Avatar autora Lenka | 27.12.2021
Jsou úžasní, spletla jsem datum objednávky a ještě ten den těsně před Vanoci vše dodali. Děkuji
ZH Avatar autora Zdenka Haladova | 27.12.2021
jsou úžasní, veliká spokojenost, dávám nejvyšší hodnocení a ještě hvězdičky na víc
VP Avatar autora Veronika Pechačová | 27.12.2021
Vše perfektní.
MK Avatar autora Marie Kadlecová | 27.12.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem velmi spokojená, budu zákazníkem pravidelně, jsem rozhodnutá. Velmi kvalitní maso i masné výrobky, koupila jsem i vejce, vše je jiné než v obchodních řetězcích, je znát kvalita!!! Děkuji i za rychlé dodání a příjemného dopravce. Kadlecová
PN Avatar autora Petr Němec | 27.12.2021
Včasné doručené, výborná kvalita masa, správně naporcováno. Za mě doporučuju. :)
J Avatar autora Josef | 27.12.2021
Odborníci na zpracování a porcování masa,
Avatar autora | 27.12.2021
J Avatar autora Jitka | 27.12.2021
S Obchodem jsem spokojená velmi, e-shop jsem použila poprvé a vše proběhlo v naprosté pohodě.
V Avatar autora Vápeník | 27.12.2021
Nemá chybu.
Z Avatar autora Zuzana | 27.12.2021
Jsem velmi spokojená, dodané maso přesně podle mé představy. Určitě budu nakupovat znova. Přeji Vám vše dobré v novém roce, pevné zdraví a ať se Vám daří!
Avatar autora B.Šteklová | 27.12.2021
Mohu jen doporučit, velmi ochotný přístup, bylo vyhověno nestandartnímu požadavku, naprostá spokojenost. Ještě jednou moc děkuji a přeji velmi úspěšný rok 2022.
KR Avatar autora Kristýna Hrbáčková,studio Ramiel | 27.12.2021
Ano jsem spokojená a vždy dobrá domluva a dokonce jsem dostala dárek k nákupu...zboží vždy kvalitní????.Přeji úspěšný rok 2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení